Meniu
Despre noi

Certificat de garantie
Declaratie de performanta
Certificat Marcaj CE
Declaratie de performanta 1

Muntenia Glass are o bogata experienta in confectionarea geamului termoizolant.Compania noastra are o echipa de angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de geam termopan si respectand proceduri clare de lucru asiguram un nivel inalt,constant in calitatea produselor si serviciilor noastre.

Societatea noastra va ofera o gama larga de produse de calitate(geamuri termopan,geamuri sablate,geamuri bombate), toate certificate de organisme internationale.

Polisufit-ul( Thiokol-ul), sita moleculara si distantierul de aluminiu sunt de asemenea de o calitate superioara, fiind furnizate de liderul mondial in izolatii profesionale Den Braven, iar celelalte materiale pentru sigilare sunt de aceeasi calitate, Kommerling - Germania, Bostik - Anglia sau Fenzi - Italia. Firma detine utilaje de ultima generatie, cu control computerizat al comenzilor.

Geamul termopan produs de Muntenia Glass SRL este confectionat dupa un manual intern al calitatii, manual elaborat in conformitate cu standardele europene, necesar pentru societati care produc vitraje termoizolante la nivel european.

Geamul planitherm 4 anotimpuri (geam cu control solar) ofera posibilitatea de a te bucura de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp. Functia sa de confort iarna-vara mentine o atmosfera placuta tot timpul anului iar reflexivitatea confera oricarui spatiu un aspect elegant.Acest geam este obtinut prin depunerea unui strat fin si transparent de origine metalica. Depunerea metalica este caracterizata de doua mari proprietati :reflecta radiatiile infrarosii cu lungime de unda mare dar si o parte a energiei solare .

Incepand cu luna Noiembrie 2008 am inceput sa producem sticla bombata, care s-a dovedit a fi un real succes pe piata. Tot datorita achizitionarii unui cuptor de bombare si fuziune de ultima generatie marca "Tornatti Forni" Italia vom incepe productia de sticla artistica  din sticla fuzionata.

biletul zilei cu meciuri din fotbal omnibet biletul zilei de azi la pariuri sportive

Din luna Martie 2009 un nou produs lansat de Muntenia Glass - storuri venetiene(jaluzele venetiene incastrate in geamul termopan). Cu o gama larga de culori storurile venetiene sunt amplasate in interiorul geamului termoizolant. Din aluminiu sau PVC acestea pot fi actionate manual sau prin telecomanda.

La comanda se pot face si alte grosimi, precum si geamuri termopan cu trei foi de geam. Geamul termoizolant din trei foi de sticla a inceput sa fie un sortiment foarte cerut incepand inca din toamna 2008. Adaptandu-ne conditiilor pietei am postat pe site o oferta de sticla cu trei foi, cu combinatiile cele mai cerute de pana acum.

Geamul termopan este dublu etanseizat, prima etanseizare cu butil, iar a doua facandu-se cu polisulfit (thiokol) sau hotmelt si in conformitate cu normeleU.E., cu declaratiile si cu agrementele tehnice eliberate de Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii(CTPC) . Ca producator de geam termoizolant mentionam ca detinem marcajul CE acordat de catre Axacert, marcaj obtinut dupa ce o serie de mostre de geam termopan au fost supuse timp de mai multe luni unor incercari exterme.

Geamul termoizolant produs de firma noastra, are transportul gratuit asigurat in judetele Prahova, Dambovita, Ilfov, Bucuresti, Brasov, Buzau, Ialomita, Arges, Harghita, Covasna in functie de marimea comenzilor.

Download oferta

Download oferta triplex

Criterii de apreciere geam termoizolant (sursa: www.pptt.ro )

 • 19Feb Oferta primaverii 2019

  In lunile Februarie si Martie, va intampinam cu o oferta promotionala: 1(un) euro reducere la toate tipurile de sticla. 

 • 05Feb NOU!!Cabine de dus,balustrade si pereti din sticla securizata.

        Muntenia Glass isi intampina clientii incepand din anul 2017 cu produse noi:cabine de dus din sticla securizata,balustrade si pereti din sticla.

 • 05Feb Storuri Venetiene

  Incepand din luna Martie a anului 2009, firma noastra a venit in intampinarea clientilor cu un nou produs aflat in stadiul de pionierat in tara noastra, storuri venetiene sau jaluzele venetiene, storuri amplasate intre foile de geam termoizolant. Acestea pot fi actionate manual, cu comutator sau telecomanda, toate aceste variante fiind livrate de firma noastra clientilor nostri.

   

  pronosticuri pariuri sportive online omnibet pronosticuri pariuri online

 • Toate stirile


Newsletter
E-mail:

Abonare Newsletter