Meniu
Factorul Solar

Factor solar

Control solar  - Diminuarea aporturilor energetice solare

In timpul verii, conditiile meteorologice sunt caracterizate de:
- un cer degajat,
- temperatura ridicata,
- flux solar important,
- vant slab,
- durata mare de insorire.
Ferestrele cu sticla clara reprezinta locul prin care intra fluxul energetic solar. In anumite conditii, are loc o crestere importanta a temperaturii interioare, ceea ce duce la crearea “efectului de sera”. 
Sticla de control solar permite atenuarea acestui efect, cu intreg cortegiul sau de consecinte neplacute, respectiv limitarea costurilor energetice necesare climatizarii, diminuarea disconfortului datorat temperaturii ridicate, si ameliorarea confortului vizual, prin inlaturarea senzatiei de orbire.
Protectia termica in timpul verii, va fi cu atat mai ridicata cu cat factorul solar "g" si coeficientul "U" vor fi mai scazuti. Cantitatea de energie solara intrata, va fi limitata prin utilizarea de sticla cu o putere de absorbtie energetica mare, sau cu o reflexie energetica mare catre exterior.

Un geam termoizolant este in general transparent la radiatia solara care transporta energie. 
Factorul solar al unui perete vitrat este partea de energie intrata intr-o incapere raportata la energia totala incidenta. El va fi egal cu fluxul transmis in interior la care se aduna fluxul remis catre exterior
Cu cat factorul solar este mai mic, cu atat este mai importanta cantitatea de energie incidenta.

Download oferta

Download oferta triplex

Criterii de apreciere geam termoizolant (sursa: www.pptt.ro )

 • 19Feb Oferta primaverii 2019

  In lunile Februarie si Martie, va intampinam cu o oferta promotionala: 1(un) euro reducere la toate tipurile de sticla. 

 • 05Feb NOU!!Cabine de dus,balustrade si pereti din sticla securizata.

        Muntenia Glass isi intampina clientii incepand din anul 2017 cu produse noi:cabine de dus din sticla securizata,balustrade si pereti din sticla.

 • 05Feb Storuri Venetiene

  Incepand din luna Martie a anului 2009, firma noastra a venit in intampinarea clientilor cu un nou produs aflat in stadiul de pionierat in tara noastra, storuri venetiene sau jaluzele venetiene, storuri amplasate intre foile de geam termoizolant. Acestea pot fi actionate manual, cu comutator sau telecomanda, toate aceste variante fiind livrate de firma noastra clientilor nostri.

   

  pronosticuri pariuri sportive online omnibet pronosticuri pariuri online

 • Toate stirile


Newsletter
E-mail:

Abonare Newsletter