Meniu
Jaluzele sau Storuri Venetiene

Jaluzele sau Storuri Venetiene - incastrate intre foile de geam termoizolant.

Jaluzelele orizontale sunt jaluzele de aluminiu si se mai numesc si storuri venetiene. Ele sunt produse cu aluminiu de import, de o calitate exceptionala si asigura un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare si decoratiuni interioare.

Lamelele storurilor venetiene sunt realizate din banda de aluminiu de 12 mm latime in toata gama de culori. Pentru tamplaria PVC sau AL actionarea se face folosim un magnet puternic, langa rama tamplariei. Veti scapa astfel de fire, jaluzelele fiind incastrate intre foile de geam vor ramane paralele cu fereastra cind aceasta este deschisa oscilobatant.

Miscarea jaluzelei poate fi facuta manual, motorizat si cu telecomanda neafectand in nici un fel proprietatile geamului termoizolant, operand intr-un mediu total izolat.

Jaluzelele venetiene se pot pune in interiorul geamului termoizolant care poate fi montat pe orice tip de tamplarie din aluminiu, PVC sau lemn stratificat. La fel de bine se poate insera jaluzeaua intr-un vitraj termoizolant ce are in compozitie geam low-e, planitherm 4S(patru anotimpuri), reflexiv sau colorat in masa.
 

Mentionam ca grosimea totala a geamului termoizolant cu storul venetian incorporat va fi de 26 mm.

Storurile incastrate in geamul termoizolant nu se murdaresc, nu necesita intretinere, au o viata lunga, iar designul liniar permite o utilizare mai mare a spatiului intern.Download oferta

Download oferta triplex

Criterii de apreciere geam termoizolant (sursa: www.pptt.ro )