Meniu
Planitherm 4S

Geamul planitherm 4S are dubla functie:

 •  de control solar
 •  de izolare termica ( low-e)

Folosirea geamului pentru control solar previne supra-încălzirea suprafețelor mari vara. în mod particular acest lucru este util la acoperișurile verandelor sau a suprafețelor vitrate orientate către sud.
Pentru a menține interioarele mai răcoroase, reflectă până la 2/3 din căldura soarelui, chiar și în cazul suprafețelor vitrate mari cum ar fi serele.

 • Un mod eficient din punct de vedere energetic de a menține interioarele mai răcoroase.
 • Filtrează strălucirea neplăcută a soarelui permițând, totodată, pătrunderea în plenitudine a luminii.

Folosind geamul izolant termic în cadrul vitrajelor izolante este mijlocul cel mai eficient de a îmbunătăți eficiența energetică a ferestrelor dvs făcându-vă casa mai confortabilă.

 • Izolarea termică – pierderile reduse de căldură vă economisesc banii cheltuiți pe factura de încălzire.
 • Contribuie la acumularea de căldură solară – căldura gratuită de la soare trece cu ușurință prin geam contribuind la încălzirea căminului dvs..
 • Eficieță energetică – nevoia redusă de încălzire ajută la economisirea de energie și protecția mediului.
 • încăperi mai confortabile – izolarea termică imbunătățită înseamnă mai puține locuri reci și curente de aer lângă ferestre și uși.
 • Mai puțin condens – suprafața interioară a geamului este mai caldă astfel reduce condensul la interior.

Avantajele folosirii geamului Planiterm 4S:

Primavara:-sporirea confortului ;

                   -reducerea costurilor

Vara:

Datorita functiei de control solar sticla Planiterm 4S respinde de 2 ori mai multa energie solara decat un dublu vitraj obisnuit,fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara cea ce se concretizeaza in reducerea cheltuielilor cu racirea,temperatura ideala si protejarea mobilierului. 

Toamna:

Cu ajutorul acestui tip de geam trecerea la anotimpul rece devine aproape insesizabila,costurile cu incalzirea se reduc considerabil iar confortul este sporit.

Iarna:

Folosirea geamului SGG Planiterm 4S iarna poate oferi o multime de avantaje legate de confort,economie cu incalzirea locuintei,pierdere minima de caldura prin intermediul ferestrelor.

Asociata cu alte tipuri de sticla ,SGG PLANITERM 4s poate asigura reducerea zgomotului,protectia persoanelor si a bunurilor etc.

Unde se foloseste aceasta sticla?

Sticla SGG PLANITERM 4S este ideala pentru ferestrele oricarei contructii noi sau renovate.Produsul poate fi utilizat atat in segmetul rezidential(locuinte individuale,blocuri de locuinte) cat si in birouri ,restaurante,hoteluri,centre comerciale,scoli,sere).

Vitrajul dublu/triplu realizat cu geam  SGG PLANITERM 4S poate fi utilizat pe orice tip de tamplarie mixta. 

 

Download oferta

Download oferta triplex

Criterii de apreciere geam termoizolant (sursa: www.pptt.ro )

 • 19Feb Oferta primaverii 2019

  In lunile Februarie si Martie, va intampinam cu o oferta promotionala: 1(un) euro reducere la toate tipurile de sticla. 

 • 05Feb NOU!!Cabine de dus,balustrade si pereti din sticla securizata.

        Muntenia Glass isi intampina clientii incepand din anul 2017 cu produse noi:cabine de dus din sticla securizata,balustrade si pereti din sticla.

 • 05Feb Storuri Venetiene

  Incepand din luna Martie a anului 2009, firma noastra a venit in intampinarea clientilor cu un nou produs aflat in stadiul de pionierat in tara noastra, storuri venetiene sau jaluzele venetiene, storuri amplasate intre foile de geam termoizolant. Acestea pot fi actionate manual, cu comutator sau telecomanda, toate aceste variante fiind livrate de firma noastra clientilor nostri.

   

  pronosticuri pariuri sportive online omnibet pronosticuri pariuri online

 • Toate stirile


Newsletter
E-mail:

Abonare Newsletter