Meniu
Transport

Complexitatea transportarii geamului termoizolant, face ca tot mai multi clienti sa solicite transportul geamului termopan la sediul lor. De aceea, Muntenia Glass SRL a investit in dezvoltarea parcului de autoutilitare, facand astfel posibila, asigurarea transportului in judetele Prahova, Dambovita, Ialomita, Buzau, Arges,  Brasov, Covasna, Harghita, Ilfov, Bucuresti.

In functie de marimea comenzilor transportul catre sediul clientului poate fi gratuit.

Precizam ca livrarea comenzilor se face in maxim 4(patru) zile chiar si in plin sezon. In mod normal de la confirmarea comenzii si pana la livrare dureaza maxim 3(trei) zile.Cateva din masinile noastre

  

 

biletul zilei cota 2 cu meciuri din fotbal omnibet biletul zilei cota 2 la pariuri sportive

Download oferta

Download oferta triplex

Criterii de apreciere geam termoizolant (sursa: www.pptt.ro )

 • 19Feb Oferta primaverii 2019

  In lunile Februarie si Martie, va intampinam cu o oferta promotionala: 1(un) euro reducere la toate tipurile de sticla. 

 • 05Feb NOU!!Cabine de dus,balustrade si pereti din sticla securizata.

        Muntenia Glass isi intampina clientii incepand din anul 2017 cu produse noi:cabine de dus din sticla securizata,balustrade si pereti din sticla.

 • 05Feb Storuri Venetiene

  Incepand din luna Martie a anului 2009, firma noastra a venit in intampinarea clientilor cu un nou produs aflat in stadiul de pionierat in tara noastra, storuri venetiene sau jaluzele venetiene, storuri amplasate intre foile de geam termoizolant. Acestea pot fi actionate manual, cu comutator sau telecomanda, toate aceste variante fiind livrate de firma noastra clientilor nostri.

   

  pronosticuri pariuri sportive online omnibet pronosticuri pariuri online

 • Toate stirile


Newsletter
E-mail:

Abonare Newsletter